Ako vypnúť Apple Music Auto Renew (aka Zrušiť odber) na iPhone

Pre nových používateľov Apple Music ponúka spoločnosť Apple trojmesačnú skúšobnú verziu. Keď sú tieto tri mesiace hore, môžete sa rozhodnúť zrušiť predplatné, ak ste sa rozhodli, že to nie je pre vás. Ak ste však neobnovili automatické obnovenie, spoločnosť Apple automaticky začne účtovať váš účet. Na druhú stranu, povedzme, že ste na chvíľu používali Apple Music, ale chcete ju zrušiť. Pomocou tohto tipu sa uistite, že váš účet nie je automaticky obnovený na ďalší mesiac služby Apple Music. Tu je návod, ako vypnúť automatické obnovenie hudby v aplikácii Apple Music na zariadení iPhone.

Ako vypnúť automatické obnovenie hudby Apple Music

Je dobré poznamenať, že tento tip bol aktualizovaný pre používateľov iOS 11.

  • Otvorte aplikáciu Hudba.
  • Ťuknite na kartu Pre vás.
  • V pravom hornom rohu klepnite na ikonu kruhu, ktorá je buď prázdnou osobou, alebo fotografia, ktorú ste priradili.

  • Prejdite nadol na spodok a ťuknite na položku Zobraziť účet.
  • Klepnite na Zobraziť Apple ID. Ak sa chcete prihlásiť, musíte použiť ID alebo heslo.

  • Odtiaľ klepnite na Predplatné.
  • V časti Aktívny vyberte položku Apple Music Membership.

  • Ťuknite na položku Zrušiť odber.
  • Klepnite na Potvrdiť.

K vášmu účtu Apple Music budete mať prístup až do dátumu obnovenia.