Ako Stop iTunes od otvorenia automaticky, keď je váš iPhone pripojený k vášmu Macu

V systéme Mac sa automaticky otvára iTunes, keď pripojíte svoj iPhone alebo iPad k počítaču. Ak máte počítač Mac, aplikácia Fotografie sa automaticky otvorí. Ale pre mnoho ľudí to spôsobuje veľa problémov, vrátane počítačov zamrzne. Našťastie môžete vypnúť iTunes auto spustenie docela ľahko. Prejdeme, ako zastaviť automatické otváranie iTunes, keď je váš iPhone pripojený, ako aj ako vypnúť automatické spustenie aplikácie Photoshop pri pripojení zariadenia iPhone. Tieto nastavenia budete musieť zmeniť na svojom počítači, aby ste ich pripravili.

Obsah :

Ako zastaviť iTunes od otvorenia automaticky

Ako zastaviť fotografie z otvorenia automaticky

Ako zastaviť iTunes od otvorenia automaticky

Ak chcete zabrániť tomu, aby sa iTunes otvárali pri pripájaní zariadenia iPhone alebo iPad, je to jednoduchý spôsob, ako to vyriešiť! Pri každom zariadení so systémom iOS budete musieť postupovať podľa týchto krokov. Urobiť toto:

  • Zapojte svoj iPhone do počítača. Samozrejme, iTunes sa otvorí.

  • Ak chcete zmeniť nastavenia, kliknite na ikonu iPhone v ľavom hornom rohu stránky, čím sa dostanete do nastavení zariadenia iPhone.

  • Uistite sa, že ste v súhrnnom zobrazení, ktoré sa nachádza v ľavom paneli.

  • Odtiaľ prejdite nadol na panel Možnosti. Ak chcete zabrániť tomu, aby sa iTunes automaticky otvorili po pripojení telefónu, zrušte začiarknutie políčka Automaticky synchronizovať, keď je tento iPhone pripojený.

  • Ak chcete nastavenia uložiť, kliknite na tlačidlo Použiť v pravom dolnom rohu.

  • Ak je to potrebné, opakujte tieto kroky pre ostatné zariadenia so systémom iOS.

Teraz sa iTunes už nebudú automaticky otvárať, keď pripojíte svoj iPhone alebo iPad; úspešne ste zakázali automatické spustenie iTunes.

* Tip Pro-Tip :

Ak sa chcete aj naďalej automaticky synchronizovať bez toho, aby sa objavili súbory iTunes, kliknite na možnosť Synchronizovať s týmto zariadením iPhone cez sieť Wi-Fi v tom istom paneli. Telefón sa teraz automaticky synchronizuje, keď sú vaše počítače Mac aj iPhone pripojené k rovnakej sieti Wi-Fi.

Ako zabrániť automatickému otvoreniu fotografií

Zastavenie spustenia tejto otravnej aplikácie Fotografie na počítači Mac:

  • V počítači otvorte položku Fotografie.

  • Pripojte svoj iPhone k počítaču pomocou nabíjacieho kábla Lightning-to-USB.

  • Na bočnom paneli v časti Zariadenia vyberte svoje zariadenie.

  • Vpravo od bočného panela sa v ľavom hornom rohu vedľa názvu zariadenia zobrazí Otvoriť fotografie pre toto zariadenie. Zrušte začiarknutie políčka.

Teraz budete musieť manuálne otvoriť aplikáciu Fotografie, keď je váš iPhone alebo iPad pripojený a chcete spravovať svoje obrázky.

Najlepší obrazový kredit: Denys Prykhodov / Shutterstock.com