Ako nastaviť váš iPhone vymazať všetky dáta po 10 neúspešných pokusov o prístupový kód

Spoločnosť Apple odviedla skvelú prácu, aby zabezpečila, že naše telefóny iPhone budú bezpečné. Ak máte na svojom iPhone údaje alebo obrázky, ktoré chcete nikomu bez kódu vidieť, môžete nastaviť, aby váš iPhone vymazal všetky údaje po 10 neúspešných pokusoch o prístupový kód (to neodstráni údaje v iCloud). Toto nie je nastavenie, ktoré by ste mali zapnúť zľahka, pretože ak niekto po 10 pokusoch otvorí telefón, všetko na telefóne zmizne a budete musieť začať od nuly. Ako bezpečnostné opatrenie je to však skvelý spôsob, ako zabezpečiť, aby boli vaše údaje v bezpečí.

Ak chcete, aby váš iPhone vymazal všetky údaje po 10 neúspešných pokusoch o prístupový kód, otvorte aplikáciu Nastavenia. Prejdite nadol a ťuknite na položku Dotykové ID a prístupový kód. Ak chcete pokračovať, zadajte prístupový kód.

Prejdite na úplne spodnú časť stránky a zobrazí sa Vymazať údaje. Nižšie sa uvádza: „Vymazať všetky údaje na tomto iPhone po 10 neúspešných pokusoch o prístupový kód.“ Zapnutím funkcie Vymazať údaje povolíte túto funkciu.