Ako sa spojiť s ľuďmi, ktorých ste sledovali na Facebooku

Sledovanie priateľov na Facebooku je jednoduchý spôsob, ako zostať priateľmi s niekým, bez toho, aby ste videli svoje príspevky. Ale možno sa s nimi chcete znova spojiť. Môžete sa jednoducho rozhodnúť, že ich začnete sledovať na Facebooku, čo vám umožní, aby vám Facebook zobrazil svoje príspevky v informačnom kanáli. Tu je návod, ako sa znova pripojiť k ľuďom, ktorých ste na Facebooku nezaregistrovali.

Ako sa spojiť s ľuďmi, ktorých ste sledovali na Facebooku

  • Otvorte aplikáciu Facebook a klepnite na ikonu Menu, ktorá vyzerá ako tri vodorovné čiary, umiestnené v pravom dolnom rohu obrazovky.

  • Prejdite nadol a vyberte Nastavenia.

  • Vyberte položku Predvoľby informačných kanálov.

  • Ťuknite na položku Reconnect with people unfollowed.

  • Zobrazí sa zoznam ľudí, ktorých ste sledovali. Klepnite opäť na ľudí, ktorých chcete na Facebooku sledovať.

  • Ťuknite na položku Hotovo.

Ľudia, ktorých začnete znova sledovať na Facebooku, nebudú vedieť, že ste ich začali znova sledovať rovnakým spôsobom, akým neboli upozornení, keď ste ich predtým zastavili.