Ako upraviť a zdieľať video spomienky v aplikácii Fotografie na vašom iPhone (aktualizované pre rok 2018)

Aplikácia Photoshop pre zariadenie iPhone automaticky vytvorí prezentácie, ktoré používajú obrázky a hudbu na vytvorenie funkcie s názvom Memories. Tieto videá predstavujú časové úseky alebo dovolenky. Napríklad som navštívil Cancún o niekoľko rokov späť. Môj iPhone poznal, že som bol na neobvyklom mieste a vytvoril som video spomienok tej doby. Podobne, ak si vezmete nezvyčajne vysoký počet fotiek za deň, Memories bude predpokladať, že sa uskutočnila udalosť a vytvorí video spomienok na ten deň. Môžete tiež vidieť ďalšie spomienky ako Best of Last 3 Months alebo Best of the Year. Keď idete hrať video s pamäťou, môžete si pred uložením alebo zdieľaním prispôsobiť jeho hudbu, dĺžku, obrázky a videá a názov. Tu je návod, ako upraviť a zdieľať spomienky.

Ako upraviť a zdieľať video spomienky v aplikácii Fotografie

  • Otvorte aplikáciu Fotografie a v dolnej časti obrazovky klepnite na Memories.

  • Klepnite na Pamäť, ktorú chcete upraviť.

  • V hornej časti uvidíte premade video. Pod ním sa nachádza obrázok. V tomto štádiu sa nesnažte odstrániť obrázky z videa. Ak odstránite obrázok na tejto stránke, odstránite ho z telefónu iPhone a nie iba z pamäte.

  • Kliknite na tlačidlo Prehrať na karte Pamäť v hornej časti a upravte ho.

  • Stiahnutie videa môže chvíľu trvať. Akonáhle to urobí, automaticky sa začne prehrávať. Klepnutím na obrazovku zobrazíte možnosti úprav.

  • Pod samotným videom uvidíte tri sekcie. V hornej časti sú slová ako Gentle, Chill, Happy atď. Posúvaním týchto možností vyberte písmo pre názov vášho videa v pamäti.

  • Pod touto sekciou sa hovorí Krátke, Stredné a Dlhé. Trvanie videozáznamu môžete vybrať rýchlo výberom jednej z troch možností.

  • Posledná časť na tejto stránke zobrazuje obrázky a videá, ktoré sú zahrnuté vo videu prezentácie. Ak chcete, môžete vidieť, čo je zahrnuté.

  • Ak chcete video ďalej upravovať, klepnite na ikonu v pravom dolnom rohu obrazovky, ktorá vyzerá ako tri vodorovné čiary s kružnicou na každom riadku.

  • Tu môľete zmeni »názov, vybra» hudbu, zmeni »trvanie videa a prida» alebo odstráni »snímky a videoklipy, ktoré sa nachádzajú v pamäti.

  • Po vykonaní všetkých zmien, ktoré chcete vykonať, klepnutím na Hotovo sa vrátite na pôvodnú obrazovku úprav.

  • Ak chcete zdieľať video z pamäte, klepnite na ikonu Zdieľať.

  • Vyberte spôsob zdieľania videa a ťuknite na položku Odoslať.