Ako odstrániť všetky fotografie z iPhone

Pri starších telefónoch iPhone sme museli vedieť, ako odstrániť fotografie z našich telefónov iPhone, aby sme uvoľnili priestor a vytvorili priestor pre aplikácie, hudbu a ďalšie obrázky. Teraz je iPhone navrhnutý s množstvom úložného priestoru, takže to nie je vždy problém. Viac často ako ne, musíme vedieť, ako odstrániť všetky fotografie z nášho iPhone alebo odstrániť fotografie z nášho iPhone na ochranu nášho súkromia. Ale občas chcú ľudia vymazať všetky fotografie zo svojho iPhone spolu s ďalšími osobnými údajmi, pretože chcú telefón odovzdať priateľovi alebo členovi rodiny. V tomto prípade, informácie, ktoré naozaj potrebujú, je, ako vymazať iPhone. Z tohto dôvodu sa tento príspevok bude týkať, ako odstrániť všetky fotografie na iPhone, a ako vymazať a obnoviť iPhone na nastavenia z výroby rovnako.

Ako odstrániť všetky fotografie z iPhone

Ak potrebujete vymazať fotografie z dôvodov ochrany osobných údajov, alebo ak chcete len uvoľniť miesto vo svojom zariadení iPhone, môžete pomocou tohto procesu odstrániť všetky fotografie z vášho zariadenia iPhone pomerne rýchlo. To vám pomôže odstrániť fotografie z iPhone v zhone bez toho, aby ste ich jeden po druhom vymazali. Postup odstránenia všetkých fotografií zo zariadenia iPhone:

  • Otvorte aplikáciu Fotografie.
  • V dolnej časti vyberte kartu Albumy.

  • Ak máte zapnutú iCloud Photo Library, vyberte album All Photos. Ak nepoužívate iCloud Photo Library, vyberte Camera Roll.
  • Ďalej musíte kliknúť na Vybrať v pravom hornom rohu.

  • Vezmite si palec a vyberte fotografiu, potom bez toho, aby ste zdvíhali posúvač palca doľava.
  • Nechajte palec v kontakte s obrazovkou, kým klepnete na hodiny v hornej časti displeja.

Tento trik by mal umožniť vybrať viac ako tisíc fotografií, ktoré chcete odstrániť naraz. Ak nemôžete dostať na kĺb, môžete tiež posúvať prstom individuálne pozdĺž fotografií, kým ste nevybrali všetky z nich. (Vyžaduje to, aby bol na vašom zariadení iPhone nainštalovaný systém iOS 10 alebo novší.)

  • Po vybratí všetkých obrázkov, ktoré chcete odstrániť, klepnite na ikonu koša v ľavom dolnom rohu.
  • Uistite sa, že ste dokončili proces trvalého odstránenia všetkých fotografií z vášho iPhone vrátením sa do albumov a otvorením albumu Naposledy odstránené a klepnutím na položku Odstrániť všetko v ľavom dolnom rohu. V opačnom prípade zostanú vaše fotografie na vašom iPhone ďalších 30 dní.

Ako utrieť iPhone

Ak sa pokúšate vymazať všetky fotografie z vášho iPhone, pretože chcete vymazať iPhone, pred dokončením tohto procesu sa uistite, že ste svoje fotografie, kontakty alebo aplikácie zálohovali. Akonáhle otrite iPhone, vymažete fotografie z iPhone, vymažete iPhone a zmažete všetko. To je skvelé, ak je to úmyselné, nie toľko, ak budete potrebovať tieto veci v budúcnosti!

Pomocou tohto procesu môžete vymazať iPhone a odstrániť fotografie z iPhone.

  • Otvorte položku Nastavenia.

  • Klepnite na Všeobecné.
  • Prejdite nadol a klepnite na Reset.

  • Vyberte položku Vymazať celý obsah a nastavenia.
  • Ďalej potvrďte výberom položky Zálohovať a potom Vymazať alebo Vymazať (ak ste už zálohovali iPhone.)

Prečo by ste mali vymazať a obnoviť iPhone pred predajom alebo dávať to

Možno sa čudujete, prečo musíte pred odoslaním na priateľa alebo člena rodiny vyčistiť iPhone. Možno si myslíte, že je zvláštne, ak chcete odstrániť fotografie z iPhone, ak ide len o niekoho, koho poznáte alebo komu dôverujete. Jedným z hlavných dôvodov, prečo by ste mali vždy vymazať a obnoviť váš iPhone pred predajom alebo odovzdať ho priateľovi, je zabezpečiť, aby vaše osobné údaje zostali v bezpečí.

Vaše osobné údaje sú uložené vo vašom zariadení iPhone, vrátane všetkých stránok, ktoré nakupujete, až po históriu prehliadania a obrázky. Tieto veci by mohli byť bezpečné s priateľom alebo členom rodiny, ale ak ich telefón ukradne alebo ich nakoniec odovzdá niekomu inému, nemusíte byť takí bezpečný.

Vyššie uvedený proces je rýchly a jednoduchý. Uistite sa, že váš telefón je squeaky čistý, aby sa vydali na nového majiteľa. Do svojej časti chrániť svoju digitálnu identitu a uistite sa, že odstrániť všetky informácie z vášho iPhone pred predajom. Vymažte iPhone pre priateľov a rodinu, aby ste sa vyhli problémom so synchronizáciou a pripojením! IPhone môže byť ťažké spravovať s dvoma identitami uloženými v jednom telefóne. Možno ste aktualizovali a podpísali nový telefón, ale vaše kontakty a obrázky môžu začať miznúť, keď váš priateľ alebo člen rodiny vymaže, čo si myslia, že sú staré alebo nepotrebné informácie. Vzhľadom k tomu, že iCloud pracuje na tom, aby sa vaše informácie aktualizovali naprieč zariadeniami, stále budete mať k dispozícii informácie, ktoré sú tlačené do a z tohto zariadenia, čo môže byť mätúce pre vás a vlastníka nového telefónu.